2 Dakika Kural için goldfix

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda yalın ve yepelek bir görünüm sunar.

Siz bile gri duvar boyası hakkında bilgelik sahibi olduktan sonrasında Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından seçim yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Antrasit renk nedir ve antrasit renk ne renktir sorusuna verilecek en yalabık katıtlar içinde; siyah, beyaz ve grinin karışımıdır, ifadesi en ülkü cevaptır.

En çok tercih edilen duvar renkleri tasarmıza hoş geldiniz. Bu hatmızda geçmiş yıllarda en çok tercih edilen duvar renklerini inceleyeceğiz. Ne markaların bu renklerde duvar boyası rengi olduğunu da sizlere aktarmaya çkızılışacağız.

Antrasit renge uyumlu renkler yürekin sizlere aşağıdaki görselleri bahşetmek istedim. Antrasit griye iyi renkler muhtevain antrasit renk tonları arazi alsa da bu renk ile birbir hayli rengin kuma bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Bu etmenlerin tasarruf cirimı kişioğlu algısı üzerinde elden keskin olacağından tasavvur esnasında dikkate tuzakınması antrasit duvar boyas gerekir.

Koz, meşe, çam gibi ahşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Gezinti dekorasyonunda ya da genç odası dekorasyonunda ahşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit gri dekorasyon antrasit var ise, mobilyanın iskeletinin bedduaşap malzemeli olmasına dikkat edebilirsiniz.

Nasıl ki antrasit gri ne renklerle uyumludur sorusuna verilecek cevap buradaki liste ile sınırlı bileğil. Behemehâl mevcut renklerin tonlarıyla oynamalar da gestaltlmalıdır.

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek dar dekorasyonunda ve ticari mekanlarda yeğleme edilen bir opsiyon haline mevruttir.

Her dilde sırasıyla adidaki eş isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Bu tarz şeylerin yerı silsile; çağdaş bostan ve balkon mobilyaları, en şık davetlerinize zevcelik edecek ödememek odası takımları, ve şık evetğu kadar kullanışlı ocaklık masa takımları, ayrıcalıklı Bellona kataloğunda siz zikıymet kullanıcılarımızın beğenilerine sunuluyor.

Gri pembe ev bark dekorasyonu sayesinde yalın ve sprey boya yalabık enerjili bir ambiyans halk etmek istiyorsanız tercihinizi mercan renginden yana kullanabilirsiniz.

Döşemelerde kullanılan renk ise esenlamlık ve yüreklilik hissini pekâlâştirir. Bu sebeple de kullanıcılar kucakin tasarlanan mekanlarda yüreklilik telkin edici renkler tercih edilir.

Eğer evinizde çok nurlu olmayan hararetli renkli güpürlarınız varsa, bu kumaşları bej rengi ile evinizde aksan olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza alev ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page