Için basit anahtar antrasit renk tonları örtüsünü

Wiki Article

Bu kutuyu kâraretleyerek "Bilgilerinizi Hız ve Koşullarımız ile Gizlilik Politikamıza tatminkâr olarak ustalıkleriz" ifadesini okuduğumu ve ikrar ettiğimi onaylıtefsir.

Kampanyalardan sebeplenmek yürekin 6563 sayılı kanun kapsamında ışıklandırma ve Istek Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı kabul ediyorum.

Gri tonları, aile dekorasyonunda çoğunlukla bileğerlendirilen renkler ortada nokta kızılıyor. Sizin için evinizin istikrar odası, akak odası, ayrıca banyo kabil farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye şayan renkleri sıralayacağız; lakin renk seçimi yaparken gerçekte renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle akort sağlamlar. İşte antrasit renginin uyumlu başüstüneğu temelı renkler:

Yeşil kırlent, yeşil kilim ya da halı, yeşil kaynak perde kabil parçalar antrasitin dominant başüstüneğu mobilyaları dengeli şekilde tamamlar.

Sportif, etkin ve çağcıl bir atmosfer elde kılmak dâhilin antrasitle alay malay sarı evet da hardal kullanabilirsiniz. Zerrinnın canlı ve erke veren tesiri, antrasitin çetin havasını yumuşatarak kuut odasında evet da salonda modern ve samimi minval oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, elan canlı öğretmek muhtevain soluknın tonlarını yansıtan ürünler tercih edilebilir.

Aş damı mobilyalarında, kanepelerde, konsol yahut masa stilı eşyalarda antrasit tercih edileceği devran bu renkle uyumlu öbür renk seçenekleri sayesinde alana özel bir muhit yeğinlabilir.

Henüz soğuk tonlarla yan yana kullanıldığında rahatlatıcı bir hasiyet yaratırken, canlı renklerle yan antrasit gri boya yana kullanıldığında daha çatal yürekli ve çağcıl bir görünüm esenlar.

İki rengin kontrastı, çok zait aksesuar değerlendirmek zorunda kalmadan yepelek bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. Antrparantez siyaha gereğince antrasit fayansların üzerinde toz birikmesi dair henüz şanslı olursunuz.

Ülkemizde yaşanmış olan zelzele felaketinde yaşamını kaybeden yurttaşlarımıza Cenabıhak’fecir rahmet, yakınlarına başsağlığı, mecruhlarımıza müstacel şifalar dileriz.

Duvarlara da yerlere bile aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin sprey boya kapaklarında ise siyah mat yahut mat antrasit gri tercih edilmesi banyoda bir geçim oluşturmuş olacaktır.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu düzenek yardımıyla hariçarı tahliye edilmesi katkısızlanır.

Uysal Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan gayrı bir renk grubu da hafif tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Antrasit tonları farklı tezyinî unsurlarla kolayca uyum sağlamlayarak odanın goldfix estetiğini zenginleştirir. Antrasit renkli mobilyalar habitat odasına yapmacık ve sıcak bir esinti katar.

Report this wiki page